Recreatiediensten - Schoonmaak bungalowparken

Binnen onze organisatie hebben wij een speciale tak voor het schoonmaakonderhoud op recreatie- en bungalowparken. Een team van specialisten dat er voor zorgt dat uw accommodaties er altijd top bij liggen. Immers uw gasten hebben een hooggespannen verwachting van hun verblijf op uw park. Het vakantiegevoel begint al bij de ontvangst op de receptie, waarna de accommodatie kritisch aan het verwachtingspatroon getoetst zal worden. Als er op één van deze punten iets fout gaat is dat vaak alles bepalend voor de verdere beoordeling van het verblijf.

Ons team van specialisten heeft dan ook maar één doel: de tevredenheid van uw gasten! Op basis van hun ervaringen zal er bepaald worden of men in de toekomst uw park weer zal bezoeken.

Kwiek Recreatiediensten is dan ook uw betrouwbare partner in alle facetten van (schoonmaak) onderhoud op uw park. of het nu gaat om de schoonmaak van een bungalow, zwembad of andere algemene ruimten, u kunt uw zorg met een gerust hart aan onze specialisten uit handen geven. En dat 24 uur per dag 7 dagen per week. Onze jaren lange ervaring vertaald zich in de kwaliteit die uw gasten mogen verwachten.