Schoonmaakonderhoud

Het lijkt allemaal zo eenvoudig: schoon is schoon. Insiders weten echter wel beter.

Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten beschikt over een uitgebreid schoonmaakpakket en een gevarieerd relatiebestand in de schoonmaakbranche. Als professioneel schoonmaakbedrijf komen wij in alle soorten gebouwen. Van groot tot klein, van kantoor tot fabriek. Ieder gebouw heeft zo zijn eigen specifieke eisen in wijze van onderhoud. Eisen die we als geen ander kennen.

Ons dienstverleningspakket is dan ook breed en bestaat uit:

 • interieurverzorging
 • schoonmaakonderhoud op campings, zowel bungalows als sanitaire gebouwen
 • glasbewassing
 • specialistisch vloeronderhoud / tapijtreiniging
 • gevelreiniging.

Professioneel en kwalitatief hoogstaand werk afleveren is één. Wij vinden het minstens zo belangrijk om de kwaliteit continu te kunnen garanderen. Hiertoe hebben wij een kwaliteitsbewakingssysteem opgezet, dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van schoonmaken op alle gebieden voortdurend hoog blijft.
Belangrijke onderdelen van ons kwaliteitsbewakingsysteem zijn:

 • een logboek voor directe communicatie tussen opdrachtgever en medewerker
 • directe bijsturing in de werkzaamheden indien noodzakelijk
 • periodieke kwaliteitscontrole op basis van het VSR-meetsysteem
 • regelmatig contact met onze opdrachtgever om de kwalitatieve aspecten van onze dienstverlening te bespreken.

Glasbewassing

Met behulp van moderne hulpmiddelen, zoals hoogwerkers en telescoopsteel, verzorgen onze goedopgeleide glazenwassers uw opdrachten voor de glasbewassing. Dit alles gebeurt uiteraard conform de wettelijke bepalingen en veiligheidsvoorschriften.

Onze werkwijze is als volgt. In nauw overleg met de opdrachtgever spreekt een specialist van Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten een programma van activiteiten met een daarbij horende frequentie af. Na uitvoering van de werkzaamheden leveren we iedere keer het werk aan de opdrachtgever op. Eventuele bevindingen van de glazenwasser betreffende onderhoud of opgemerkte schade geven we dan door. Deze kunnen eventueel na opdracht door ons verholpen worden.

Als opdrachtgever kunt u op elk gewenst moment wijzigingen in het programma aanbrengen.

Vloeronderhoud

Elke vloer heeft te lijden, of het nu om tapijt, steen of linoleum gaat. Door vuile inloop, morsen van bijvoorbeeld koffie en andere invloeden gaat een vloer vervuilen. Maar veel eigenaren of beheerders doen weinig aan frequent periodiek onderhoud van de vloer. Jammer..., want de vloer is toch de grootste blikvanger in een gebouw. Slijtage door vervuiling is groter dan mensen denken. Een vervuilde uitstraling is het gevolg.

Periodiek onderhoud is dus aan te raden. Een goed, op de situatie afgestemd onderhoudsplan kan de oplossing bieden! Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten heeft de specialisten in huis die samen met u een onderhoudsplan kunnen opstellen. Hierdoor zal de uitstraling van uw gebouw een ander aanzien krijgen en wordt bovendien de levensduur van uw vloerafwerking aanzienlijk verlengd.

Uiteraard werkt Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten uitsluitend met vakbekwaam personeel, goedgekeurde machines en materialen en middelen van een hoge kwaliteit die het milieu zo min mogelijk belasten.

Detachering

Naast totaalleverancier op het gebied van schoonmaakdiensten is Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten ook graag uw partner als het gaat om langdurige of tijdelijke bezetting van een functie in uw bedrijf. Met onze afdeling detachering staan wij u graag met raad en daad bij.

Wij kunnen de volgende diensten leveren:

 • receptioniste / baliemedewerksters
 • postkamermedewerkers
 • magazijnmedewerkers
 • huismeesterdiensten
 • kantinemedewerksters
 • afwassers

handyman ( klein technisch werk ) 

 Medewerkers die op detacheringbasis worden geplaatst, werken altijd op een door de opdrachtgever bepaalde contractbasis. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld de handyman op afroep in te zetten voor een eenmalige klus.

Zowel onze tarieven als onze flexibiliteit in deze dienstverlening zijn zeer concurrerend!

Jaloezieënreiniging

Uiteraard is het belangrijk uw raambekleding te laten reinigen, wanneer deze vuil is. De normale frequentie voor reiniging van lamellen en jaloezieën is één keer in de twee jaar. Echter in rokerige ruimten is het raadzaam deze frequentie te verhogen.

Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten kan uw lamellen en jaloezieën met een beproefd systeem reinigen. Wij kunnen dit doen voor vrijwel alle materialen (kunststof, metaal en stoffen raambekleding).

Daarnaast is het mogelijk de rails, koordjes en kettingen, maar ook uw ventilatieroosters en TL-reflectieroosters door onze specialisten te laten reinigen.

Het grote voordeel van ons reinigingssysteem is dat u niet dagenlang zonder raambekleding zit. De reiniging vindt namelijk plaats op locatie. De tijd dat de raambekleding verwijderd is, kan zo tot een minimum worden beperkt.

Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten biedt u tevens de mogelijkheid om een servicecontract voor uw raambekleding af te sluiten. In dit servicecontract worden tevens kleine verstoringen aan het mechanisme verholpen Zo bent u altijd verzekerd van een goede uitstraling en perfecte werking van uw raambekledingsysteem.

Sanitaire voorzieningen

Goede toilethygiëne is het visitekaartje voor uw bedrijf. De daarvoor benodigde voorzieningen moeten betrouwbaar en hygiënisch zijn. Kwiek schoonmaak- en bedrijfsdiensten biedt u hiervoor de fraai vormgegeven Kwiek multiservices sanitairlijn. De vullingen van de apparatuur uit deze lijn zijn van kwalitatief hoog niveau en bieden een ruime keuzemogelijkheid in assortiment.

In de meeste gevallen wordt de apparatuur kosteloos geplaatst en voor de duur van gebruik in bruikleen gegeven. De enige voorwaarde is dat u de producten door ons laat leveren en aanvullen. U bent dan wel verzekerd van een perfect en altijd functionerend systeem. Storingen worden door ons terstond verholpen.

De Kwiek multiservices sanitairlijn bestaat uit :

 • handdoekdispenser
 • zeepdispenser
 • toiletzittingreiniger
 • luchtverfrisser
 • afvalbak / dameshygiëne
 • toiletrolautomaat

een ruime keuze in kwaliteit en vullingen.